RMP behöver en styrelse som består av personer som är engagerade och vill jobba för föreningen och dess medlemmar. Det är ett i det närmaste helt ideellt arbete och kräver att du avsätter tid för möten och uppgifter som behöver utföras mellan möten. Det är bra om du har erfarenhet från föreningsarbete men är absolut inget krav, bara viljan finns! Vi ser gärna att styrelsens medlemmar har en geografisk spridning i landet och allra bäst är det förstås om styrelsen kan ha flera porfyridiagnoser representerade. Vi hjälper och lär av varandra och hoppas särskilt att yngre medlemmar vill delta i styrelsearbetet – det är ni som ska ta över!

Sätt igång att nominera!
Du som är medlem i RMP kan nominera/föreslå personer, eller dig själv, till uppdrag i RMPs styrelse eller till revisorsuppdrag. Du kan föreslå en eller flera personer.

Tänk på att:

– Den du föreslår ska vara tillfrågad och acceptera nomineringen.
– Personen måste vara medlem i RMP.

Fyll i nomineringsformuläret nedan så skickas det till en ledamot i valberedningen. Därefter hanteras inkomna förslag av valberedningen.

Om du vill kan du kontakta någon i valberedningen direkt, om du har kontaktuppgifterna. Vi vill dock undvika att lämna ut privata mejladresser och telefonnummer på denna sida.

Mer om styrelsearbete och vilka som nu ingår i styrelsen och valberedningen.

Har du frågor om detta med att nominera kan vi i styrelsen svara på frågor!

    Ditt namn:*

    Din e-post:*

    Telefon:

    Jag vill nominera:*

    Motivering: